.

Öne Çıkan Yayın

Boya Fırçaları Çeşitleri ve Kullanımları

Bu konumuzda  fırça çeşitleri ve kullanımlarına yönelik küçük örnekler verdik.  Fırçaların kullanım şekillerini görmek için video...

Pazar, Nisan 18, 2021

Rüya gibi bir yerdeyim - Bisiklet ile Türkiye Turu


Antalya Kaş - Çayköy





Mart ayı Likya Yolu gezisinde uğradığım ve rüya gibi bir yer dediğim yere doğru pedallamaya başladım. 24 km.

 

Bu bölümün Videosunu İzle


Buraya kadar herşey çok güzeldi.

Konaklama alanını daha önceden haritada işaretlemiştim. Google maps beni yanlış yoldan götürdü. Fazladan çok dik bir rampa çıktım. Sonra geri döndüm. Maps.me yi açtım o da beni orman yoluna soktu. Oradan da çıktım. Bu sefer taşlık kayalık çok kötü bir yola girdim. Sonra küçük bir kaybolma durumu yaşadım. Evet kayboldum.
Ulaşmam gereken yere bir türlü varamıyorum.

Tam o sırada bir araba geldi. Konaklama yerinin sahibini sordum. Allahtan tanıyormuş. Yolu tarif etti. Başka bir çok kötü yoldan ki kötü dediğim bisiklet sürülemez durumda olan yoldan zor bela hedefe ulaştım. Ulaştığımda hava kararmıştı. Yarım saat daha geç kalsam bu benim hiç iyi olmayacaktı. Neyse.

Çadırımı kurdum, karnımı doyurdum. Şimdi erkenden yatacağım.

Çok yoruldum. Bu günkü turun son 1 saati günün tamamından daha yorucu ve stresliydi. Zamana karşı full performans bir hayatta kalma mücadelesi oldu.

 

 

Bu güzel mekanın sahibi ile geçen sene Likya yolunu yürürken tesadüfen yolda tanışmıştım. Konaklayabilecek bir yer sordum. “Benim kamp yerim var gel götüreyim seni.” demiş ve motoruyla beni buraya getirmişti. Gördüğümde ilk söylediğim şey “rüya gibi bir yer” olmuştu.

Çadırın hemen solundan dağdan gelen minik bir çay akıyor. Buz gibi. İçelibiyor ve çok lezzetli. Bu suyu içmeye doyamadım. İki tane çardak var, üzerinde minderler var. İstersen dışarıda yat, ne sivrisinek var nede karasinek. İki dağın arasında gizli saklı bir yer, hafif bir yayla havası esiyor ama çok değil. Üşütmüyor. Ne nem var nede gece çiğ düşüyor. Kamp yaptığım en güzel yerlerden biri. Sakin sessiz. Ne gelen var nede giden. Sadece ulaşımı biraz zor. 

Çadırın arkasında bir kulübe içinde mutfak var, içinde herşey mevcut. 

 

Çayköy

07960 Kaş/Antalya

36.342336, 29.397855

0 yorum:

Yorum Gönder

Lütfen soru sormadan önce soracağınız konu ile ilgili olan yayınları okuyunuz...