.

Öne Çıkan Yayın

Boya Fırçaları Çeşitleri ve Kullanımları

Bu konumuzda  fırça çeşitleri ve kullanımlarına yönelik küçük örnekler verdik.  Fırçaların kullanım şekillerini görmek için video...

Çarşamba, Kasım 07, 2012

Çizim Ortamı




Yaşamın temel ihtiyaçlarından olan insanların barınma ve çeşitli gereksinimlerini karşıladığı mekânların oluşturulmasında ve daha fonksiyonel hale getirilmesinde tasarımın ve projelendirmenin önemi tartışılmazdır.
Yaşadığımız kentlerin, mahallelerin, binaların, mekânların ve mekânlarda kullanılan donatıların tasarımı yapılırken, üretim aşamasında projelendirilmesi kaçınılmaz bir gerçektir. Projelerin hazırlanmasında da çizim araç ve gereçlerinin doğru kullanımının yanında rahat bir ortamda çizim yapmak için çizim araç gereçlerinin hazırlanması, ortamın hazırlanması ve aydınlatılmasının sağlanması gerekmektedir. Sizler de projelerinizi hazırlarken çizim kurallarına uymakla beraber rahat ve kurallı bir çizim yapabilmeniz için çizimde kullanılan araç ve gereçlerin, yazıcı çizici ve sarf malzemelerinin seçimini ve çizim ortamının doğru şekilde aydınlatılmasını sağlamalısınız.
Uygun çizim ortamı hazırlandığında, projelerinizin çizimine daha iyi konsantre olacağınızdan, projeleriniz temiz ve düzenli olacaktır.. Çizim ortamının hazırlanması projeniz için büyük önem taşımaktadır.





0 yorum:

Yorum Gönder

Lütfen soru sormadan önce soracağınız konu ile ilgili olan yayınları okuyunuz...